Bestuur 2015-2016

Foto Dinervergadering 24 juni 2015

Bestuursfoto genomen zomer 2015 bij restaurant ’s Molenaarsbrug in Alphen aan de Rijn.

Het Bestuur van KNMG District V is als volgt samengesteld:

Voorzitter: Rob Mohanlal
Verzekeringsarts, werkzaam bij UWV als landelijk adviseur met als aandachtsgebied de kantoren Den Haag /Leiden en Haarlem/Alkmaar. Eind 2009 als bestuurslid bij het KNMG district V toegetreden en sinds 2011 in de rol van voorzitter.
Daarnaast voorzitter van het Geneeskundig Genootschap Den Haag e.o. en Lid van de Raad van Toezicht van Stichting Wijdezorg. Bij de algemene vergadering der Federatie KNMG te Utrecht afgevaardigde vanuit de NVVG.

Secretaris: Rob Luining
Huisarts in HOED te Alphen aan den Rijn. Voorzitter van Ketenzorg Ges Het Centrum en als zodanig bestuurslid bij Alphen Op Een Lijn.
Bij district V betrokken als bestuurslid / secretaris vanaf de start in 2002. Bij de Algemene Vergadering der federatie KNMG te Utrecht (plv.) afgevaardigde vanuit de LHV.
Thema’s als verantwoorde zorg en medische ethiek vragen voortdurende aandacht.

Penningmeester: Bouke Duijnisveld

Bestuursleden:

Dr. Jürgen Fleisch, J.M.
Anesthesioloog & Pijnbestrijder
Hij heeft aan de Eberhard-Karls-Universität in Tübingen (Duitsland) geneeskunde gestudeerd en is daar in 1996 ook gepromoveerd.
Dr. Fleisch is in Tübingen en Stuttgart (Duitsland) opgeleid tot anesthesioloog. Van 2003 tot 2006 heeft hij als anesthesioloog in Portland, OR (VS) gewerkt. Tijdens een éénjarige fellowship (tot juni 2007) is hij daar opgeleid tot pijnbestrijder.
Sinds september 2007 werkt hij bij het LUMC als pijnbestrijder en anesthesioloog.
Zijn aandachtsgebied is wervelkolom gerelateerde pijn.

Ashray Dihal
Ashray Dihal wist sinds jongs af aan al dat hij arts wilde worden. In 2014 kwam deze droom uit toen hij de studie geneeskunde afrondde aan het LUMC. Zijn ambitie is om huisarts te worden. Om zich goed voor te bereiden heeft hij klinische ervaring opgedaan bij de cardiologie en werkt hij momenteel als arts-assistent bij de interne geneeskunde. Sinds 2015 is hij ook bestuurslid van het KNMG district V. Het organiseren van de klinische avonden valt onder zijn takenpakket.

Martine Tamminga
Mijn naam is Martine Tamminga. In 2011 ben ik van het Friese platteland naar Leiden verhuisd om geneeskunde te gaan studeren. Op dit moment zit ik midden in de coschappen.
Naast mijn studie ben ik lid geweest van een studentenvereniging in Leiden en heb ik gewerkt als helpende in een verzorgingstehuis.
Mijn ambities voor de toekomst liggen in de huisarts- of ouderengeneeskunde.
Sinds een aantal maanden ben ik nu student-lid van het KNMG district V bestuur waarbij ik mee ga helpen de klinische avonden en de avond van ANIOS tot AIOS te organiseren.

Ron van Oosterhout
Ron van Oosterhout heeft geneeskunde gestudeerd aan het LUMC in Leiden, en is sinds 2013 AIOS Neurologie aldaar. Daarnaast is hij bezig met een promotietraject dat zicht richt op de eerste (prodromale) fase van migraineaanvallen met als doel beter te begrijpen hoe de hoofdpijn ontstaat.
Hij is sinds enkele jaren bestuurslid binnen het KNMG V bestuur, na eerder bij het KNMG Studentenplatform (nu: De Geneeskundestudent) actief te zijn geweest.
Vanaf medio 2016 fungeert hij als penningmeester.

Jeroen van Vonderen
Ik ben co-assistent bij het LUMC en nu (juni 2016) bezig met mijn laatste stages.
Ik ben in 2014 gepromoveerd bij de afdeling Neonatologie op de fysiologische respiratoire en cardiovasculaire veranderingen tijdens de geboorte en de effectiviteit van de beademing van de pasgeborene.
Ook heb ik verschillende functies gehad bij IFMSA waarmee ik onder andere een congres heb georganiseerd over voeding.
In de toekomst wil mij gaan specialiseren in de Kindergeneeskunde.

Drs. Peter Buwalda
Specialist ouderengeneeskunde.
Werkzaam als specialist ouderengeneeskunde bij Marente en bij het LUMC als docent module GRZ (geriatrische revalidatie) voor de opleiding tot specialist ouderengeneeskunde.
Opleider specialist ouderengeneeskunde.
Lid eSTEG Boerhaave commissie nascholing.
Bezig met opleiding kaderarts GRZ.

Peter Coffeng
Trainer / bedrijfsarts bij Edufit
Peter Coffeng richt zich bij Edufit vooral op trainingen en projecten binnen de specialisatie Gezondheid.
Nadat Peter Geneeskunde studeerde aan de Vrije Universiteit te Amsterdam heeft hij de opleiding tot bedrijfsarts aan de Amsterdamse bedrijfsartsen opleiding CORVU gehaald.
Peter werkte bij de firma CAT voor het begeleiden van een patiëntensimulatie programma. Daarna volgde een overstap naar de GGD Midden-Holland in Gouda waar hij als bedrijfsarts en later als afdelingshoofd werkte.
Voor de Arbo Unie in Gouda ging Peter als bedrijfsarts aan de slag. Daarnaast werkte Peter vanaf 1995 tot 2000 part-time als opleider en adviseur voor bedrijfs- en verzekeringsartsen bij TNO Arbeid in Hoofddorp.
Van 2010 tot 2014 was hij bestuurslid van de Nederlandse Vereniging voor Arbeids- en Bedrijfsgeneeskunde (NVAB) voor de portefeuille ‘Onderwijs en Wetenschap’. Daarnaast ondersteunt hij het KNMG-district V bestuur in het kader van bij- en nascholing.

Ilona Narayen
Mijn naam is Ilona Narayen, arts-onderzoeker op de afdeling neonatologie. Mijn promotieonderzoek richt zich op het screenen van pasgeborenen op aangeboren hartafwijkingen.
Binnen het KNMG-V bestuur ben ik secretaris Dick Held.
Jaarlijks wordt de Dick Held prijs uitgereikt voor een proefschrift en een scriptie van een medisch student in de regio.

Reinout Vriesendorp
Geboren 29-11-1979 in Hengelo. Ik heb in Hengelo op de middelbare school gezeten waarna ik in 1999 Geschiedenis ben gaan studeren in Leiden. Na een jaar geschiedenis ben  ik ingeloot in 2000 voor geneeskunde.
In 2008 was ik basisarts en heb ik eerst gewerkt als arts assistent niet in opleiding spoedeisende hulp in het Medisch Centrum Haaglanden (locatie Westeinde). In september 2008 ben ik begonnen als huisarts in opleiding aan de Leidse Universiteit. Nadat ik in 2011 klaar was met de opleiding tot huisarts ben ik eerst werkzaam geweest als waarnemend huisarts op verschillende plekken.
In 2013 ben ik in dienst gegaan als huisarts in Waddinxveen waar ik per 1 januari 2014 in de maatschap ben gekomen. Hier werk ik op dit moment nog.
In het KNMG heb ik de laatste 10 jaar mij bezig gehouden met de web-site waar ik in 2016 mee ben gestopt. Op dit moment ben ik algemeen bestuurslid.

Adri Henrich

Paul Briët
Adviserend bestuurslid District V, voorzitter van 2000-2010
Werk: Associate Professor Neurologie LUMC
1977-2005: Neuroloog Diaconessenhuis Leiden
1957-1966 studie Geneeskunde en 1973-1977 opleiding Neurologie Leiden

Willem van Bork

Secretariële ondersteuning
Wilma Ouwehand, secretaresse LUMC – afdeling Neurochirurgie

Externe deskundigen:
Peter van Gessel, Zorg en Zekerheid

Manon Teng, Zorg en Zekerheid
Manon Teng (1972) werkt als divisiemanager Administratie bij Zorg en Zekerheid.
Na mijn studie bedrijfseconomie aan de Erasmus Universiteit heb ik in verschillende advies en managementfuncties op het gebied van besturing en bedrijfsvoering gewerkt binnen het publieke domein.
Vanaf 2007 ben ik werkzaam bij Zorg en Zekerheid, al 191 jaar de regionale zorgverzekeraar gehuisvest in Leiden. De zorgverzekeraar die zorg letterlijk en figuurlijk dichtbij brengt in haar regio, de driehoek tussen Den Haag, Utrecht en Amsterdam. Vanuit mijn rol als externe deskundige zoek ik graag verbinding om de zorg in de regio beter te maken en de balans met de betaalbaarheid van zorg te bewaken. Dit vanuit de overtuiging dat dichtbij beter werkt en dat wij met elkaar in de regio daadwerkelijk verschil kunnen maken in de zorg.